Треньорът на вратарите на Локомотив (Пд) - Стоян Колев говори пред "Тема Спорт" в навечерието на домакинството на Тотнъм от втория квалификационен кръг на Лига Европа. Ето какво каза той:

Акрапович със специален план за спирането на Кейн

Акрапович със специален план за спирането на Кейн

Босненският специалист няма да изневери на стила си

"Очаква ни сблъсък срещу изключително силен съперник, чийто състав е изграден от доста класни футболисти, водени от специален мениджър - Жозе Моуриньо. Но нашият отбор също има своите достойнства, ще има и своите шансове срещу Тотнъм. И те не са никак малки. По принцип не сме за отписване. Всъщност нито един тим не е , поне докато не свърши мачът.

За нас ще е голяма чест, че човек като Моуриньо ще стъпи на "Лаута". Тотнъм е фаворит за сблъсъка, така и за цялата надпревара. Но все пак не мисля, че ще има подценяване, предвид това, че футболистите на лондончани са доста високо стъпало. Друга бира са - професионалното им отношение към спорта, към футбола е различно. Не мисля, че такива отбори си позволяват подценяване.

Слабости? Всеки отбор има такива, но не бива да забравяме силните страни. Това са води, в които по-добре да не влизам. Сигурен съм, че нашият наставник най-добре е видял къде, как и по какъв начин може да изненадаме Тотнъм", заяви Колев.

Момчил Цветанов може и да не започне като титуляр срещу Тотнъм

Момчил Цветанов може и да не започне като титуляр срещу Тотнъм

Бруно Акрапович залага на по-дефанзивния Кристиан Илич