Ръководството на Локомотив (Пловдив) отрече, че наставникът на дубъла Господин Мирчев да е обиждал играчи и да ги е замерял с бутилка вода по време на двубоя с Димитровград (0:1).

Уважаеми локомотивци,

отново станахме свидетели на непроверени писания по медиите по "сигнал" от даден човек (в този случай играч). Визираме вчерашните публикации по адрес на Господин Мирчев от журналисти, които изобщо не са посещавали мач на Локомотив II, не са потърсили друг човек за становище, но публикуват "вътрешна информация".

Искаме да благодарим на медиите, които не споделиха тази новина.

Проведе се вътрешно клубно разследване, като в следващите редове ще ви съобщим истината за събитията в събота (26.03) на стадиона в Димитровград:

По време на срещата: Господин Мирчев не е псувал свои играчи, нито ги е замерял с бутилка.

В съблекалнята (след 1:0 за Димитровград): Имало е разговори на висок тон, но не псувни, имало е и хвърлена бутилка, но насочена към земята, а не към играч.

Преди, по време на и след срещата не е имало никакви реплики, подмятания и конфликти между Христо Златински и Господин Мирчев.

Ръководството на ПФК Локомотив застава зад Господин Мирчев и няма да позволи уронважане на престижа на треньорите в детско-юношеската школа, както и на самото име на клуба. Никога не е било толерирано невъздържано и обидно поведение, без значение дали то е проявено от играч, треньор или служител.

Отправяме покана към всички фенове и медии да посетят Локомотив II - Загорец в събота (02.04) от 17:00ч. на стадиона в село Оризари. Вход свободен.

Треньор псува и замеря с бутилки с вода играчите си в дубъла на Локомотив (Пловдив)

Треньор псува и замеря с бутилки с вода играчите си в дубъла на Локомотив (Пловдив)

Дубълът на "черно-белите" заема последното място в класирането