Поредните промени в ръководството на Локомотив (Пловдив) вече са официално обявени. "Черно-белите" имат нов Управителен съвет само няколко месеца след конструирането на предишния. Собственикът Христо Крушарски вече е намерил нови партньори, които да му помагат в издръжката на клуба.

Техни представители бяха и в ложата на стадион "Българска армия" при впечатляващата победа с 3:1 в неделя.

Крушарски: Инцидентът стана заради техни фенове, тая година сме в тройката

Крушарски: Инцидентът стана заради техни фенове, тая година сме в тройката

Собственикът на Локомотив бе щастлив след успеха

Нито един от досегашния УС не запазва поста си. В ръководството вече не са и Здравко Иванов, и двамата изпълнителни директори, които имаха право да подписват договори от името на клуба - Лауринас Розгис и Христо Крушарски - младши.

На техните места в управата са официализирани Лъчезар Вълканов и Жулвен Радиванов. Третият е познато на феновете име - Румен Руйчев, който от години работи заедно с Христо Крушарски и вече бе част от ръководството на "смърфовете".

"Да, има промени и вече са обявени. Спокойно. Важно е, че корабът си има капитан. Всичко с Локомотив е наред и както знаете аз винаги преследвам високи цели. Новите хора бяха на стадиона срещу ЦСКА и се убедиха, че потенциалът ни е наистина сериозен. Важно е и самите футболисти да си вярват повече и да слушат какво им се казва" коментира пред "Мач Телеграф" Христо Крушарски.