Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски говори пред "Тема: Спорт". Ето какво каза той след завръщането си от Бразилия:

"20 дни сме първи, как да не се радвам. Защо да не останем и до края, какво ни пречи? Първо до края на годината. Ние не сме чак такива максималисти.

Свършихме и личното, и служебното. Всичко по време на визитата ни мина идеално. Може да направим школа на Крузейро в България. Това не е никак лоша идея. Тя е на Бруно Акрапович. Очакваме тяхната делегация да върне визитата през ноември, когато стане ясна програмата за мачовете. Да има по-интересни двубои, които да видят.

От Крузейро ще огледат няколко варианта за базата и ще видим къде ще е удобно. Мисля, че ще е най-добре във високопланинския район на Говедарци. Там има и училища, така че нищо чудно да направим и едно спортно. Идеята е добра и се надявам да я реализираме.

Христо Бонев: Крушарски прави чудеса с Локомотив, извинявам се на Акрапович

Зума: Крушарски прави чудеса с Локомотив, извинявам се на Акрапович

"Дерменджиев знае какво да направи"

За съжаление не успяхме да гледаме нито един мач на живо. Там мерките са много строги. Исках само Бруно Акрапович да влезе и да гледа двубоя на Крузейро със Сампайо Кореа, но няма как - законите са жестоки. Могат да влязат на стадиона освен отборите само ръководствата на отборите и никой друг - без гости, без публика. Там дисциплината се спазва стриктно - всеки е с маска. Явно добре са си извадили поуката от това, което е било там по време на пандемията", каза президентът на "черно-белите".

Крушарски и Акрапович се срещнаха с президента на Крузейро

Крушарски и Акрапович се срещнаха с президента на Крузейро

Тема на разговор беше създаването на обща академия между бразилският клуб и Локомотив