Притежателят на 51 % от акциите на Локо Пд - Христо Крушарски - сподели пред "Мач Телеграф" мнението си за скандалните разкрития на Павел Колев след мача с Левски (3:0). Той заяви, че няма да приеме оставката на изпълнителния директор, ако такава бъде подадена. Така той би контра на другия акционер - Адам Сотков, който каза, че чака в понеделник оставката на Павел Колев. Крушарски е категоричен, че Локо (Пд) ще продължи да съществува.

"Не се бъркам в сметките, защото не ги гледам и не ги пипам. Аз моите ангажименти ги изпълнявам. Ще чуя Павел Колев, за да сподели какво е положението. Най-добре да седнем тримата с него и Адам Сотков и да говорим. Чрез медиите да си оправяме положението няма да стане. Не е правилно. Не бива да си решаваме въпросите и да си отправяме покани през медиите. Не бива да си вадим кирливите ризи, защото не е готино. Павел има нещо предвид явно, за да излезе и да го каже. Той не е от ревливите. Такова впечатление ми е направил от времето, в което го познавам. Работи добре. За мен нещо е станало. Пише се, че аз се боря за власт. Боже мой, Боже мой... Аз власт имам, колкото си искам и не се боря за такава. Ще разуча нещата. Ако моят партньор има желание да се срещнем и да си поговорим, ще го направим. Нямам нищо против! Това дали ще взема изцяло акциите на Локо Пд си е разговор на четири очи между нас. Когато се случи нещо, ще го разберете. Аз нито се боря за властта, нито за акциите. Аз се боря Локо Пд да бъде номер 1″, заяви той.

"Кой ги говори тия работи, че има 2 милиона и половина дългове... Това е човек, който явно е много вещ в клуба. В България като кажем, че в Искъра е паднало перо, в съседното село казват, че гъска се е удавила. Ние сме царе на тия приказки. Уникални сме! Ще се чуя с Колев. За мен той трябва да си върши работата. Трябва да седнем и да се разберем, а не да шумим много. Не знам да има забавени плащания. От моя страна всичко е изчистено. Каквото съм поел като ангажимент съм го преизчистил дори. Направил съм няколко стъпки напред и чакам да се видим и да поговорим. Трябва спокойствие, тишина и топла храна. Клубът го е имало и ще го има! Ще се решат нещата на масата, а не чрез медиите. Ако Павел Колев си подаде оставката, тя няма да бъде приета. Няма да я приема! За мен той трябва да си върши работата, както го е правил до този момент. Да си гледат нещата с Илко Пиргов и да си правят селекции. Чувам, че закъсняваме със зимната подготовка. Ами като е зимна подготовката ще се подготвяме в зимни условия. Слагаме шубите и ще тренираме на сняг. Това не е трагедия. Левски през 1967-ма година как се е подготвял. Да, сега не е 67-ма година, но дупе знае и 2, и 200″, заяви той.

Миньор (Перник): Не дължим пари на Локо (Пловдив), Павел Колев е бил заблуден

Миньор (Перник): Не дължим пари на Локо (Пловдив), Павел Колев е бил заблуден

Ето позицията на перничани