Босът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски обяви, че неговият отбор цели да покаже добър футбол срещу Лудогорец. Двата тима се изправят един срещу друг днес от 21:00 часа.

"Благодаря на момчетата за това, което направихме. Това беше един път доста дълъг и тежък, с много перипетии, но в края на краищата радостта удовлетворява.

За пари никога не говоря, а говоря за нервите. За една година побелях още повече. Нервите никога не се плащат с пари. Ние сме така с мисълта за групите в Лига Европа, така че гледаме напред. Настройката е доста голяма. Отборът е амбициран. 

Когато назначих Бруно Акрапович, го направих и стоях зад него до края. Никога не си оставям нещата така, не оставям човек, на който не му имам доверие. Същото беше и с Илиан Илиев, когато взех, но там станаха и други неща... Животът продължава. Когато видя, че човекът, който съм взел, си върши работата и изпълнява политиката, аз стоя зад него. Плюенето беше върху мен основното. 

Мисля, че срещу Лудогорец винаги сме играли и правили добри мачове, макар и последният път да бяхме "опълченците на Шипка". Този път ще покажем добър футбол. Не мач, а добър футбол. Срещу един отбор, който се гради с години и има политика за футбол, трудно се работи", обяви Крушарски пред "Диема спорт".

Александър Станков: Не знам защо Крушарски говори смешки

Александър Станков: Не знам защо Крушарски говори смешки

"Той си има собствен стил на работа и на изказвания"