Собственикът на Локомотив (Пловдив) - Христо Крушарски заяви в специално интервю за "Дарик", че ако съдиите у нас не свият коректно в мачовете на неговия тим ще извади отбора и "смърфовете" няма да играят повече. Той бе бесен от представянето Ивайло Стоянов по време на последния мач с ЦСКА.

Доминик Малонга ще се раздели с Локомотив (Пловдив)

Малонга ще се раздели с Локо (Пд)

Футболистът не намира място в постройката на пловдивчани

"Стига с тези неприятни новини, бе, хора. Какво е разпоредил съдът? Не са отменили плащането на лихвите по давност. Стига с тия циркове. Това ли е най-важното. Защо не пишете, че Сватбата закла Локомотив Пловдив. Лихвите се чистят и намаляват.

Финалът за Суперкупата на България ще се проведе в Разград

Финалът за Суперкупата на България ще се проведе в Разград

Интересно решение

Сега ще направя паметници на Сватбите. Вече, като ни свирят по друг начин ще вадя отбора и няма да играем повече. Ние класирахме ЦСКА на второ място, а можеше да сме ние. Аз си плащам данъците. Имам споразумение с НАП, което изпълнявам. Всичко си върви идеално. Нямам проблеми с НАП. Локомотив няма проблем с лиценза и никога не е имал. Локомотив единствено има пари от Христо Крушарски и от никой друг. Ако реша ще ги опростя, ако реша няма. Аз дължа пари на себе си. Нека да е ясно.

Не се занимавам със селекция. За това отговарят Георги Иванов и Бруно Акрапович. Аз не се меся в селекцията. Мен ЦСКА ме закопа. Почвам да буча и аз. Досега бях толерантен към съдиите и никога не съм казал лоша дума срещу никого. Мълчал съм си. Но този път, след ЦСКА..и Стойчо Стоилов ми скочи. Аз знам, че съм селянин. Аз съм си от Говедарци. Мен не ме притеснява да ме наричат "селянин", защото съм от село. Сигурно съм малко по-голям гражданин от него защото не знам той от кой край е. След това клане той се опита да бъде мъж. Може да бъде мъж на жена си, но при мен не върви. Той се обърна да ми каже, че съм селянин. Аз знам, че съм селянин и не го крия. Този човек не знам дали някога някой може да го изтърпи. Не знам скандал с ЦСКА, в който да не е замесен".

Локомотив (Пловдив) загуби дело срещу НАП

Локомотив (Пловдив) загуби дело срещу НАП

"Смърфовете" дължат над 300 000 лева