Босът на Локомотив (Пд) - Христо Крушарски е уверен, че "железничарите" ще поднесат голямата сензация в Лига Европа и ще отстранят Тотнъм на Жозе Моуриньо. Собственикът на "смърфовете" е леко раздразнен от множеството желания на англичаните, а това породи и поредица от култови негови лафове в интервюто му пред колегите от "Дарик".

Рекорден брой заявки за акредитации за двубоя Локомотив (Пд) - Тотнъм

Рекорден брой заявки за акредитации за двубоя Локомотив (Пд) - Тотнъм

Поради лимитирания капацитет и мерките на УЕФА за COVID-19, само една трета от тях бяха одобрени

Ето какво каза той:

"Живуркаме и чакаме с нетърпение да ритаме топката. Жозе Моуриньо не е по-специален от нас. Ние по-малко специални ли сме от него? Това, че той иска специална кола, специални условия. И ние искаме много, ама сме земни.

Искат разширена съблекалня, екипът на едно място, на друго място, друго. Той иска специална кола от летището да обслужва само него. За марката - каквото имаме това ще му дадем. Ние не сме толкова специални като англичаните.

Умарбаев титуляр срещу Тотнъм

Умарбаев титуляр срещу Тотнъм

Парвиз се връща в състава

Ще им покажем, че не сме аборигени, че сме хора нормални и малко повече сме живяли отколкото те. Защото те нито могат да седят на масата да ядат и пият като нас. Те идват и се напиват и започват да се бият един с друг, докато ние като се напием, започваме да се целуваме.

В Локомотив Пловдив настроението е пивко. Сега ще им поръчам по една бутилка вино да изпият и като излязат на терена да карат през просото. През цялото време работим психологически с тях. Момчетата са в настроение да играят и да покажат, че не сме втора класа вагон.

Акрапович със специален план за спирането на Кейн

Акрапович със специален план за спирането на Кейн

Босненският специалист няма да изневери на стила си

Тези, които ме слушат знаят, че аз тото не играя, но Локомотив играе твърдо за победа. Значи не само сърбите, а и българите са малко по-освободени. Имаме и Алмейда, който е португалец и не е по-слаб от тях, така че нещата отиват на равен с равен"

"Стадионът не бил подходящ за игра и дотам стигнахме - трябва да се пазим от всичко имаше предупреждения за доста неща, трябва да внимаваме. Ще видите нещо повече от чудото на Марек срещу Байерн. Екипът работи да освободи играчите психологически, за да правят това, което могат", добави Крушарски.

Христо Бонев: Сигурен съм, че няма да се срамуваме от мача с Тотнъм

Зума: Сигурен съм, че няма да се срамуваме от мача с Тотнъм

"От такива мачове може само да се спечели"