Съсобственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски коментара предстоящите сблъсъци с Лудогорец и ЦСКА, които ще покажат дали отборът воден от треньора Александър Томаш е готов да бори за титлата.

"Черно-белите" се представят силно от началото на сезона и са на върха в класирането с актив от 28 точки. Отборът на Томаш пренаписа и историята на клуба, след като подобри рекорда от поредни победи на отбора, като серията вече достигна до 9 успеха.

В сряда, 27 септември, Локомотив гостува на Лудогорец. а в понеделник, 2 октомври приема ЦСКА на стадиона в парк "Лаута".

Крушарски: Целта на Локо е титла, ще направим 17 поредни победи

Крушарски: Целта на Локо е титла, ще направим 17 поредни победи

Явно си вярва

"Ще ги бием и двата отбора. Лудогорец си имат една обеца на ухото от нас. Ние сега ще им покажем как се играе мач. Ние не сме несериозни. Заели сме сериозна позиция. Все пак е футбол и ще играем за победа", сподели Крушарски пред SportLive.bg.

"Програмата минимум са 2 точки от двубоите с Лудогорец и ЦСКА. Всеки мач е трудно. Ние играем най-трудно с по-слабите отбори. Мобилизираме се срещу по-силните", коментира бизнесменът.

Наскоро Крушарски обяви, че Локомотив Пловдив със сигурност ще стане шампион, като отсече, че серията на отбора ще стигне до 17 поредни победи.

"Остават още 8 победи да направим, за да се сбъдне това, което казах. Ние сме свикнали да изненадваме футболната общественост. Защо да не станем шампиони?", завърши Крушарски.