Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски направи изказване в свой стил. Той често обича да показва чувство за хумор пред медиите.

"Не виждам да се натискат да дойдат при нас Роналдо и Меси.

На Модрич му предложих, но ми отказа човекът. Малка му била територията", каза шефът на "смърфовете".

Той се обърна индиректно към наставника на тима Александър Томаш.

"Българските треньори трябва да разберат едно - нужно е да бачкат, да вадят кадри, а не да им доставям готови такива и те само да се пъчат и да казват, че някой им пречи. Всеки треньор трябва да се замисли какво и кой футболист е създал. Това, което му е подадено от юношите, той трябва да го развие и да го вкара в правия път.

Ние имаме доста млади момчета и ако треньорът продължи в същия дух да ги доразвие, нещата ще се получат. Защото, да ви кажа, това, което ние се разбрахме, не се случва. Не виждам да им се дава шанс достатъчно. Крушарски на никого не пречи, а само си харчи парите и казва какво да се прави и как, за да има успех. Аз съм създател на предприятие, а не разрушител. Така че треньорът да си прави сметката, че трябва да се променя. Той да се променя, а не аз. Той трябва да създава кадрите, а не само да ми ритат топката", каза бизнесменът пред "Тема Спорт".