Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски не избяга от себе си в коментара за класирането на "смърфовете" на финала за Купата на България.

Тази вечер те не успяха да победят Септември (0:0), но вече си бяха свършили работата в първата среща, когато спечелиха с 4:0.

Септември и Локомотив (Пловдив) не се победиха - 0:0, но "смърфовете" са на финал за Купата на България

Младостта не успя да пребори опита, Локомотив (Пд) е на финал за Купата на България!

Без победител в реванша в София

"Човек няма смисъл да живее без надежда. Винаги съм бил оптимист. Класирането за финала е награда за труда ми. Аз съм стигал много финали. Толкова, колкото вие не сте сънували. Да, сега има радост и удовлетворение. От две години сме готови за участие в Европа, но го изпускаме с една точка. Нова селекция, ако спечелим Купата? Не. Тези момчета са взели една камара пари, нека си ги заслужат.

Ако не съм убеден, че ще спечелим финала, щях ли сега да съм тук пред вас? Някога да съм казал някоя глупост? Каквото съм казал, винаги се е сбъдвало.

Бруно Акрапович: Нужно е време да изградиш отбор, вече виждам резултатите

Бруно Акрапович: Нужно е време да изградиш отбор, вече виждам резултатите

"Днес ни беше по-трудно, отколкото си мислехме"

Какви положения? Днес футболистите си танцуваха... Това ако беше игра... Само мъчиха терена. Казах на шофьора да им каже да си платят нафтата. Ботев или ЦСКА? По-добре пловдивско дерби, но и ЦСКА не е лош вариант. Ще им покажем как се играе футбол", коментира пред журналистите на стадион "Васил Левски" босът на "черно-белите".