Защитникът на Локомотив (Пловдив) Кристиан Гомис твърди, че договорът му с клуба изтича в края на месеца и той едва ли ще остане на "Лаута". Странното е, че наскоро "смърфовете" обявиха удължаването на контракта на френския футболист. 

"Футболистът, който бе на моя пост, беше контузен, аз се възползвах от шанса си и започнах да играя като титуляр. Локомотив имаше успешен сезон, след като завърши на второ място в шампионата. Сега може да играем в Лига Европа. Моят договор обаче изтича на 30 юни. Дори да получа доверието на треньора се колебая дали да остана. Бих искал да се завърна във Франция. Ще трябва да взема решение", каза Гомис пред actu.fr.

"Преминах един крайъгълен камък този сезон. Не ме интересуват предложения от N1 или N2 във Франция. Ако успея да си намеря място в Лига 2, където да имам шанс да играя, това може да е добро предизвикателство за мен", казва още футболистът.

"Бих искал да намеря клуб до средата на юли, за предпочитане във Франция. Ако трябва да се върна в чужбина, ще го направя. Аз съм авантюрист, нямам нищо против да пътува", допълни играча.

Локомотив (Пловдив) си върна млад защитник

Локомотив (Пловдив) си върна млад защитник

През миналия сезон Мартин Паскалев беше част от Спартак (Варна)