Капитанът на Локомотив (Пд) Димитър Илиев бе отличен за футболист №1 на месец октомври.

Илиев спечели убедително анкетата на Пресклуб "България".

Бруно Акрапович няма да води Локомотив (Пд) срещу Литекс от треньорската скамейка

Бруно Акрапович няма да води Локомотив (Пд) срещу Литекс от треньорската скамейка

Дисциплинарната комисия го наказа

"В началото на шампионата победихме Арда с 5:2, но те вече играят много по-добре. Макар че сега завършихме 0:0, изиграхме един от най-добрите си мачове.

Ние нямаме дълга резервна скамейка, нямаме и големи бюджети като Лудогорец, ЦСКА и Левски, но показваме, че сме равностойни с трите големи отбори в шампионата. Победихме ЦСКА, в много оспорван двубой загубихме от Лудогорец, надявам се в последните два мача за сезона да победим Дунав и Левски и да зимуваме на второ място във временното класиране.

Преди началото на шампионата се надявахме да бъдем в първата шестица, но никой не е очаквал, че ще бъдем сред претендентите за титлата. Ако спечелим и продължим за Купата на България, през пролетта ще ни се наложи да играем по два мача на седмица. Затова ни трябват нови попълнения, но аз съм сигурен, че във всеки мач ще играем по-добре и до края ще останем претендент за титлата.

Снимка 455680

Източник: LAP.bg

Националният отбор? Победихме Чехия с 1:0 пред празни трибуни, надявам се на мача с Унгария да дойдат много зрители и с тяхната подкрепа да играем отлично и да спечелим.

Гледах отбора на Унгария срещу Уелс и не ме впечатли одобрено. Мисля, че са преодолим отбор", каза Илиев.

Снимка 455678

Източник: LAP.bg