Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски избухна срещу футболния агент Николай Жейнов.

Бизнесменът говори след днешната победа на "смърфовете" с 2:0 над Локомотив (Горна Оряховица).

"Нямаме нужда от нови футболисти. Може би ще дойдат един-двама, но ще разчитаме на това, с което разполагаме. Има оферти за наши футболисти, но няма смисъл да ги продаваме за такива суми.

Локомотив (Пд) победи Локомотив (ГО) с 2:0 в контрола

Трета победа за Локомотив (Пд) в контролите

"Смърфовете" записаха успех с 2:0 над Локо (ГО)

Имаме желание да се борим докрай за Купата. Честите промени не водят до добри резултати. Донякъде и феновете помогнаха за някои промени, които направихме. Видяхме, че файда няма. Една къща се строи дълго време. Ние сложихме покрива, сега трябва да търсим резултата.

В Локомотив винаги има недоволни. Единственият, който дава парите, съм аз. Аз не съм нито конфликтна личност, нито съм злопаметен. Тези пари, които давам, са ми много.

На Жейнов съм му забранил да идва на стадион "Локомотив". Нека той отговори защо. С лукави хора нямам работа. Неговото име не съм го замесил. Аз какво съм казал? "Мениджъри като Жейнов". Ами да, кой е извадил пет лева да развие футболиста. Защо ми се обижда? Че му казвам истината ли? Той съди Левски, той съди Гонзо. Да си ги съди. Той вече е от голямото добро утро. Пожелавам му да вземе от мен някой лев и да си оправи финансовото положение", каза Крушарски.

Николай Жейнов: Христо Крушарски да се извини, ако не - ще бъде съден

Николай Жейнов: Христо Крушарски да се извини, ако не - ще бъде съден

Ето какво заяви футболният агент