Босът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски обяви Дарик, че ще подкрепи вариант, при който първенството да бъде прекратено. 

"По мое виждаме първенството ще започне на трети май. Казват почваме и как да почваме като нямаме подготовка, нямаме нищо. Значи по-рано от 25 юни няма как да почнем. 

Следващият вариант - удължава се забраната. Отиваме на 25 май и то е свършило всичко. За мен това, което предлага Стефан (бащата на Петър Пешев, президентът на Арда) е най-доброто. Ще има ощетени и облагодетелствани. Някои имат проблеми с футболистите си. При мен този проблем е по-малък, защото моите договори са за по 12 месеца. Аз ще се разбера с моите момчета да им намаля заплатите и всичко ще точно при мен.

Аз подкрепям предложенията. За мен това е най-доброто решение. Каквото и да реши БФС, трябва се съобразява с държавата. Виждате какво става по света всичко се отлага за неопределено време. Ако, ако, ако, а най лошият вариант е, ако въобще не се състои и продължи тази агония още шест месеца. Тогава какво правим? Тогав вече е въпросът. Сега трябва да седнем и да кажем при тая ситуация това, при тая ситуация това. Това съм говорил с колегите с Касабов, Караиванов и с няколко от колегите. 

Според мен Царско село ще подкрепи, Арда, Дунав, Ботев (Враца) също. Ботев (Пд)? Говорил съм със Самуилов за среща, но мисля, че той ще дойде към нашия екип. Ако почнем на 25 май, кога ще завършим? УЕФА е дала срок до 27 юни. Няма как да стане.

Левски и ЦСКА търпят загуби. Тяхното желание е да се играят мачове. ЦСКА искат подкрепа от държавата, но не смятам, че при толкова много проблеми държавата ще се занимава с футболните хора. Достатъчно се занимава с нас. Лудогорец не сме ги питали", заяви Крушарски.

Крушарски: Стадион "Локомотив" ще стане бижу, сегашната ситуация не променя плановете ни

Крушарски: Стадион "Локомотив" ще стане бижу, сегашната ситуация не променя плановете ни

"Проектите на двете трибуни вече излязоха"