Христо Крушарски не скри огромното си разочарование си от представянето на отбора при домакинството с Монтана, завършило 2:2. Това бе второ поредно реми на "Лаута" за "смърфовете" след нулевото с Арда.

"Какво да ме притесняват резултатите? Аз не се притеснявам от нищо. Играчите трябва да го направят. Аз искам да има хубава игра и да извадя някой лев от даден футболист, а не само да влагам. Трябва да се разбере гласно, че моите правила са ясни. Мен първото място не ме грее, грее ме как ще напълня джоба. Първи, втори, трети... изобщо не ме топли", сподели емоционалният бизнесмен пред "ежедневника Тема Спорт".

"Оставете тези санкции. В България има две неща, които трябва да се направят. Футболистите трябва да разберат, че са работници на работодателя, а не глезльовци, които си мислят, че от тях зависи светът.

Чета, че и Барселона имали 190 милиона дългове. Това какво е!? От едни безсмислени заплати и действия. Трябва да си изкараш парите, за да ги получиш. Няма да отстъпя и грам от това, което съм създал като ред. Който не си върши работата, отива у ляво.

С треньора мога да кажа, че вече сме приятели. Той си гони работата. Акрапович не е човекът, който ще влезе да играе на терена, нито пък спортният директор. Няколко пъти им казах, че мачът с Монтана ме притеснява. Защото знам как се играе срещу лидер", сподели винаги интересният за медиите събеседник.

Локомотив (Пловдив) и Монтана завършиха наравно 2:2 на "Лаута"

Монтана спря Локомотив (Пд) на "Лаута" след шеметно първо полувреме

Двубоят завърши 2:2