Собственикът на Локомотив (Пловдив) - Христо Крушарски взе отношение по част от важните въпроси в клуба. Бизнесменът присъства на представянето на новия треньор на "смърфовете" Воин Войнов.

Крушарски разкри и целта на отбора до края на сезона. Той заяви, че иска Хриско Колев-Бащата да стане "треньор по техника" на "черно-белите".

"Искам да благодаря на Войнов че помага в труден момент и то в края на сезона. Надявам се да вкара малко свежест и спокойствие в отбора. Бонев, Цветков и Войнов могат да помогнат за стабилизране на ситуацията в Локомотив (Пд)", заяви Крушарски.

Воин Войнов: Мартин Камбуров ще размисли, Христо Бонев вече говори с него

Войнов: Камбуров ще размисли, Зума вече говори с него

"Крушарски лично ме покани да водя отбора"

"Ситуацията е сложна, има сътресения, има спонтанни решения, но ние сме за това, за да преодоляваме трудностите. Нашата цел си остава борба до последно. Онзи ден 4 часа сме обсъждали всеки един човек в Локо (Пловдив)", допълни босът на "смърфовете".

"Във връзка с Христо Колев-Бащата - никой не може да накара никой да работи насила. Аз искам той да стане треньор по техника на клуба. Държа на това, защото съм го виждал по света", разкри Христо Крушарски.