Нападателят на Локомотив (Пловдив) - Георги Минчев бе избран за Играч на кръга, след като вкара три попадения във вратата на Пирин за успеха на "смърфовете" с 3:2. Ето какво сподели той пред журналистическото множество при получаването на този индивидуален приз:

"Благодаря на всички, които са гласували за мен, както и на своите съотборници, защото без тях нямаше да вкарам тези голове. Надявам се да продължа по този начин и с добрите си игри да допринасям за доброто представяне на Локомотив.

"Мистър Хеттрик" поема към Южна Корея?

"Мистър Хеттрик" поема към Южна Корея?

Интересът към нападателя е голям

Локомотив (Пловдив) е един от най-големите отбори в България. За мен беше изключително удоволствие, когато разбрах за интереса от тяхна страна. Нямах никакви колебания и в момента, в който разбрах за интереса, казах, че съм готов да защитавам цветовете на клуба. Не съжалявам за това.

Преди началото на сезона не съм си поставял за цел да ставам голмайстор на първенството. Апетитът обаче идва с яденето. Сега съм в такава позиция, че съм на върха при голмайсторите, надявам се и след края на първенството да остана така".

Крушарски: В Динамо (Москва) са предприели моята формула на управление

Крушарски: В Динамо (Москва) са предприели моята формула на управление

"Давам евтини съвети на всичките големи легенди"