Бившият изпълнителен директор на Локомотив (Пловдив) Емил Наков навърши 60 години днес.

Юбилярят заяви пред "Тема Спорт", че в тези времена няма смисъл да се връща назад нито във футболен, нито в житейски аспект. Под негово ръководство Локо (Пд) стана шампион на България с треньор Едуард Ераносян.

"Разбира се, че следя всичко на "Лаута". Не е особено приятно да слушаш как новите хора там говорят от първо лице единствено число, щели да правят възраждане и разни такива. Аз така, аз иначе... Така може да говори само Христо Бонев.

Относно българския футбол, той пожела на Левски и ЦСКА да станат силни, за да живне цялата игра, както и националният отбор.

"Ясно е, че масовият футбол отсъства, но когато Левски и ЦСКА си застанат на местата, ще издърпат всичко в по-добра посока. Ще се върнат скоро, усеща се, че пропадането спира и предстои оттласкване нагоре. Това се отнася и за пловдивските клубове", каза бившият началник на "смърфовете".

В момента Наков помага в бизнеса на синовете си в Кюстендил, а според него държавата и изобщо светът не отиват на добре.

"Не съм оптимист, да не казвам обратната дума. Пандемии, войни, всичко това затвори хората в черупките им и малко или много ги озлоби един спрямо друг. Здраве и мир да има на планетата, това би казал всеки, който навърши 60 години в днешно време", каза юбилярят.

Новият шеф в Локо (Пд): Да се ръководи такъв клуб е доста отговорна задача

Новият шеф в Локо (Пд): Да се ръководи такъв клуб е доста отговорна задача

"Целите ни са дългосрочни и свързани със стратегическото развитие на клуба и бранда"