Единият от собствениците на Локомотив Пловдив Христо Крушарски е вдигнал мерника на треньора Александър Томаш. Причината е изключително лошата серия, в която се намира отборът. Онзи ден черно-белите отпаднаха от купата след 0:4 от Лудогорец в Разград.

След като дълго време водеха в първенството, те вече са на 4-та позиция, на 7 точки от временния лидер Черно море. В последните 9 шампионатни мача Локо има само една победа, равенствата са 4, като също 4 са и загубите.

Локомотив (Пловдив) с важна информация за верните си привърженици

Локомотив (Пловдив) с важна информация за верните си привърженици

Пуснаха билетите за мача срещу Пирин

Крушарски гласи за треньор Христо Златински, който води дубъла, пише bgderby.com. Проблем е, че той няма Про лиценз, но такъв има шефът на школата Димитър Палазов и двамата може да работят в тандем.

Факт е, че нещата в Локо не вървят. Изпълнителният директор Павел Колев разкри, че Крушарски и другият съсобственик - Адам Сотков, водят борби за надмощие, а от това страда клубът. Той призна и за финансови проблеми.

Toмаш се ядоса: Много неща ме напъват да кажа, вече става прекалено

Toмаш се ядоса: Много неща ме напъват да кажа, вече става прекалено

Ето какво каза

Сотков поиска Колев да депозира оставката си в понеделник, но шефът получи подкрепата на Крушарски. Ако обстановката не се подобри, готовност да си тръгне изяви и спортният директор Илко Пиргов. На 9 декември има събрание на акционерите и там ще се изяснят доста неща.

В същото време от фенклуба на Локо скочиха на собствениците. "След последните събития, настъпили в клуба, очакваме ръководните фактори да информират черно-бялата общност какво точно се случва в Локомотив.

Кечистът Русев търси Сотков или Крушарски

Кечистът Русев търси Сотков или Крушарски

Бившият гребец и звезда в WWE иска промяна в Локо (Пд)

Стоте дни на доверие, с които се ползва всяко ново управление, изтекоха много отдавна, но от ваша страна липсва каквато и да е яснота за политиката на клуба, както и за вашите дългосрочни цели и мотиви да бъдете тук в този момент.

Нашата безрезервна подкрепа към отбора е извън всякакво съмнение. Тя обаче не трябва да се бърка с подкрепа към вас, когато вашите действия са в ущърб на Локомотив Пловдив!", пише в декларация на привържениците.