Треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович обяви, че не го интересуват оферти от други клубове.

Миналата година към специалиста, извел пловдивчани до Купата на България, имаше интерес от македонския Шкендия (Тетово).

"Засега само едно ми е в главата - това е Локо (Пловдив)! Радвам се много, че свършихме хубава работа. Тук имаме още големи цели, които искаме да постигнем за тези фантастични фенове. Вярвам, че можем отново да спечелим Купата, защо да не победим отново Ботев на финала?

Имаме огромни шансове и за медали от шампионата. Това ще донесе на всички много радост.", заяви Бруно Акрапович в предаването "Антена спорт" на "Радио Пловдив".

От Локо (Пд) към ръководството и феновете на Левски: Вярваме, че ще намерите правилния път

От Локо (Пд) към ръководството и феновете на Левски: Вярваме, че ще намерите правилния път

"С пожелания за всичко най-хубаво!"

"В момента работим трудно. Трябва да се справим за 3 седмици, вместо за шест, което не е толкова лесно. Опитваме се да направим всичко възможно да изглеждаме добре, да се подготвим физически. И трябва да започнем да играем и футбол, комбинираме нещата и засега всичко изглежда много добре.

Събудихме се. Момчетата имаха един труден период без футбол, без работа и трябваше първо да направим една хубава атмосфера. Казах на момчетата кое е важното и реакцията от тяхна страна бе много добра.

Договорът на Мустафа Абдулахи изтече. Густаво Уирис не изпълни очакванията ни, трябваше да има по-големи качества, а нямаше и европейски паспорт, така че заемаше едно място на чужденец. При Мирза Хасанбегович нещата са съвсем други - на него му липсваше малко и семейството, така че и за двете страни бе по-добре да се разделим. С Томашевич се надяваме, че ще подпишем нов договор. Той е много важен за нас, за целия отбор, той е много качествен футболист и има важна роля.

Крушарски: Кой може да гарантира, че шампионатът ще завърши?

Крушарски: Кой може да гарантира, че шампионатът ще завърши?

"Ние сме готови и за битката за купата, и за първенството"

Имаме набелязани и нови футболисти, но ситуацията е трудна. Ние сме един от отборите, благодарение на г-н Крушарски, които са стабилни. Затова се надявам, че ще можем да привлечем един от футболистите, които ни предлагат", коментира Акрапович.