Треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович коментира отпадането на своя отбор от Лига Европа. "Смърфовете" отстъпиха с 0:1 и в реванша срещу Страсбург. 

"Нямахме късмет във важни моменти. Страсбург е силен отбор. Бяхме равностойни, ако не е по-добри. Комплименти за играчите. Направихме страхотен мач. 

Неутрализирахме силните им атаки. Ако влезе това на Езе, всичко можеше и да е различно. В края и на Жоро Илиев не влезе. 

Горд съм от този отбор. Представихме българския футбол по най-добрия начин. Сега целта е да се представим още по-добре и в първенството. 

Видя се какъв опит и играчи има Страсбург. Вкараха ранен гол и след това не е лесно да се справим. Важно бе, че оставихме мача отворен. Играхме добре. 

Имах план "Б" за Езе. Щом дойде, значи ще играе. Той има здрав характер и здраво тяло. Той е стена. Направи страхотен мач. Комплименти за него. Цялата ситуация не беше феърплей. Не се подготвихме така, както аз исках за мача. 

И аз искам очакванията да са по-високи. Не трябва да влизаме в дупка. Целта е да направим още силни мачове и да затвърдим направеното до този момент. Няма граница за този отбор", коментира специалистът.