Локомотив Пловдив очаква бразилски футболист. Той ще дойде на проби и ще вземе участие в следващата контрола с Пирин Благоевград, която е планирана за събота. Засега от "Лаута" не разкриват повече подробности за играча, който ще бъде тестван от старши треньора Александър Томаш.

Няколко чуждестранни клуба проявяват интерес към българските национали Христо Иванов и Ангел Лясков от Локомотив Пловдив, съобщиха за БТА от мениджърските среди.

Двама национали от Локо (Пд) са следени от чужбина

Двама национали от Локо (Пд) са следени от чужбина

Това са Христо Иванов и Ангел Лясков

Отбори от Белгия и от вторите дивизии на Англия и Франция следят двамата играчи и се очаква да изпратят конкретни оферти за евентуалното им привличане още през януарския трансферен прозорец.

23-годишният полузащитник Иванов записа 20 мача през есента за черно-белите, а с добрите си изяви заслужи и дебют за националния тим на България през октомври, като игра в европейската квалификация срещу Литва и в контролата срещу Албания.

25-годишният ляв бек Лясков се отличи с една асистенция в 18 срещи на локомотивци в първия дял от сезона, а през ноември беше повикан в националния отбор за европейските квалификации срещу Унгария и Сърбия.