Централният защитник на Локомотив Пловдив Мартин Паскалев ще отсъства от терените близо месец, разбра "Тема Спорт". Бранителят е получил контузия в глезена на една от последните тренировки на тима и в следващите около две седмици ще носи специален ботуш.

Идентична бе травмата и на Евандро след домакинството на Черно море. Бразилецът вече се възстанови и се завърна в групата на черно-белите. За мача с Пирин Мартин Паскалев ще бъде заменен в стартовия състав от Луан.

Старши треньорът на смърфовете Александър Томаш няма да може да разчита за визитата в Благоевград и на халфа Петър Витанов. В черно-белия лагер се надяват той да е на линия за отложения мач с ЦСКА, който ще се играе във вторник (1 ноември) от 17:15 на стадион "Локомотив".

Наставникът на пловдивчани няма да прави много промени по състава си за гостуването на орлетата. Атаката ще поведе Преслав Боруков, а от по-задни позиции ще бъде подпомаган от капитана Димитър Илиев, докато по крилата ще действат Бабакар Дион и Бирсент Карагарен.

Пирин - Локомотив (Пловдив) 0:0 (Развой на срещата по минути)
на живо

Пирин - Локомотив (Пловдив) 0:0 (Развой на срещата по минути)

Срещата е от 16:15 часа