Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш е изготвил списък с шестима български футболисти, част от които клубът ще опита да привлече през зимния трансферен прозорец. Става въпрос за млади играчи, в чието лице специалистът вижда бъдещето на "черно-белите". Всички те са част от юношеския и младежкия национален отбор на България и са титуляри в настоящите си отбори, като голяма част се подвизават в елита.

От "Лаута" на този етап отказват да назоват имената им, но става въпрос за крайни защитници, двама вътрешни халфове и външен полузащитник. Според информациите те са попаднали в полезрението и на други водещи отбори. Томаш е набелязал и един чужденец от родното първенство, който е поливалентен играч и може да играе на няколко позиции, пише "Тема спорт".

Билетите за мача Локомотив (Пловдив) - Лудогорец от утре са в продажба

Билетите за мача Локомотив (Пловдив) - Лудогорец от утре са в продажба

Срещата е във вторник от 17:30 часа

През зимната пауза наставникът на "смърфовете" ще опита да усили конкуренцията на върха на атаката, като за целта ще се търси централен нападател от чужбина. За целта пловдивчани са се насочили към френския и бразилския пазар. Преслав Боруков се представя изключително слабо за момента и му се търси алтернатива.

Очаква се на "Лаута" да привлекат поне трима нови състезатели през зимната пауза, като не е изключено тимът да се раздели с един или двама от настоящите футболисти.