Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш даде мнението си след загубата на своя тим от Прищина. "Смърфовете" загубиха от косовският тим с 1:3.

"Мисля, че долу-горе всички мачове протичат по един и същ начин. Срещу нас отборите се защитават, ние се опитваме да атакуваме и получаваме лесни голове. Затова са тези контроли, оставих повечето футболисти да играят цял мач, чакаме следващия мач и правим след това генерални изводи.

Не ме притесняват тези резултата, надявам се това да не повлияе само на футболистите, да наведат главите. Но аз съм доволен от физическа гледна точка, това, което изискваме, защото изцяло променяме начина на игра. Ще ни трябват поне двама футболисти и се надявам да ги получа.

И предния мач контролирахме почти всичко. Видяхте днес първия гол, няма какво да го коментирам, срещу времето как се играе? Вторият гол беше хубав, а третият от наша индивидуална грешка, общо взето сами си вкарваме. Аз казах и на футболистите - най-важното е да не се притесняват от тези неща, но да си вземат нужните поуки.

Мисля, че при Евандро беше удар в мускула, надявам се да няма нещо кой знае какво.

Чакам от началото футболисти, които искам да привлека, които съм ги гледал и се надявам ръководството да направи всичко възможно - централен защитник и външен футболист, това търсим", заяви Томаш.

Локомотив (Пловдив) загуби от Прищина

Локомотив (Пловдив) загуби от Прищина

С 1:3