Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш заяви, че клубът е пред финализиране на сделка за млад перспективен халф. Треньорът на "черно-белите" също така обяви, че пловдивчани водят преговори с двама чуждестранни футболисти.

"Моето желание е да надградим, но има неща, които не зависят от мен. Ще се опитаме да подобрим това, което беше през първия полусезон", сподели Томаш.

"Дано имаме късмет да привлечем точните футболисти, които искаме."

Бивш играч на Локомотив (Пловдив) пред трансфер в Лудогорец

Бивш играч на Локомотив (Пловдив) пред трансфер в Лудогорец

Защитникът е в мащабни преговори с разградчани

"Вчера на летище София преспа един футболист, на който исках да предложим договор. За съжаление не го пуснаха в България. Винаги има такива моменти. С търпение всичко се постига и се надявам да се получат нещата. Без договор няма как да обявим някой футболист. Водим преговори, доста добро име, с добра визитка, с добро качество, но засега не се получават нещата", добави той.

"Десен краен защитник - Джовани Трупе и централен нападател - Ерик Сорга са новите попълнения", продължи Томаш.

"В преговори сме и пред финализирана сделка с млад перспективен халф, който го исках още от лятото, но няма да издам име", допълни треньорът на Локомотив.

"Преговаряме с още двама чуждестранни футболисти."

"Преговаряме и с футболисти, с които имаме договори, с които искаме да прекратим нашите взаимоотношения."

Тройната сделка между ФК ЦСКА 1948 и Локомотив (Пловдив) е почти готова

Тройната сделка между ФК ЦСКА 1948 и Локомотив (Пловдив) е почти готова

Днес столичани представят играчите

"Започваме днес, правим едни тестове на първата тренировка. В понеделник и вторник имаме официални тестове. До петък приключва първия микроцикъл, като в събота играем контрола срещу Хебър. В неделя заминаваме за втория етап от подготовката в Турция. Надявам се там да дойде някой футболист. Моето желание е до сряда-четвъртък отборът да е окомплектован."

"Всеки един треньор за добър футболист може да намери място. Както ще има изходящи, така ще има и входящи трансфери. Когато има нещо официално, ще го има публикувано в нашия сайт."

"Аз съм си поставил по-високи цели от това, което се изискваше лятото от мен. На база това, което успяхме да направим - изградихме един боеспоеобен отбор, който може да победи всеки един, но проблемът е, че може да загубим от всеки един. Искам нашият отбор да се надиграва с всеки един.

По-трудният път е да изградиш стил и начин на игра, отколкото да крадеш точки. Аз се намирам в клуб, където традициите са достатъчно високи, а и Локомотив вдигна достатъчно високо летвата през последните години. Ако работя по трудния път, имаме стил и начин на игра и имаме нужното време, резултатите може да бъдат повече във времето. Ще трябва повече търпение от нашите фенове.

Те са доказали във времето, че не се интересуват от това кой е президент, не се интересуват от това кой е треньор, а се интересуват от Локомотив Пловдив", каза още Томаш.

Добрин Орловски се завърна в Локомотив (Пловдив)

Добрин Орловски се завърна в Локомотив (Пловдив)

Ще води юноши