Треньорът на Локомотив (Пловдив) - Бруно Акрапович, бе доволен от представянето на своя отбор, въпреки загубата с 1:2 от Тотнъм в Лига Европа. 

"Много неща преживях по време на мача. Дадохме всичко от себе си и мисля, че направихме мачът да отива в нашата посока и да имаме всичко под контрол. Една ситуация и объркахме всичко, но това е футболът - ако не внимаваш, те наказват. Трябва нашите неща да ги оправим. За нас това бе един исторически мач, а за тях е мач като всеки друг. Имахме малко повече време за подготовка за тях. Не успяхме да играем нашия стил, но беше трудно срещу такъв тим. Изиграхме фантастичен мач, вкахарме гол и си мислех, че можем да направим нещо голямо - започнах да си гледам часовника", каза Бруно.

"Моуриньо е уникален човек и специалист пожелавам му да спечели Премиър лийг. И това което направихме е достатъчно да си тръгнем с чиста съвест. Ако Марти бе изритал топката малко по-далеч, нямаше да е така, после Диниш реагира. После малко глупости - картона на Биската, но всичко е емоция. Не критикувам никого, казах им хубави думи в съблекалнята. Продължаваме нашия път. Изобщо не е надменен човек Моуриньо, напротив - много е нормален. Говорихме за тренировките, за дните му в Реал (Мадрид). Изненадах се колко знае за моя отбор и това показва колко сериозен треньор е. За мен е удоволствие да работя с моя отбор. Мисля, че момчетата ще се оправят бързо и ще изглеждаме добре срещу Етър", заяви още Акрапович.

Тотнъм победи Локомотив (Пловдив) с 2:1 като гост в Лига Европа

Локомотив (Пловдив) се бори, но отпадна от Тотнъм с високо вдигната глава

"Шпорите" се наложиха с 2:1 над "смърфовете"