Бруно Акрапович коментира жребия за втория квалификационен кръг на Лига Европа.

Треньорът на Локомотив (Пловдив) се закани отборът му да се постарае да изненада Тотнъм.

Локо (Пд) срещу Тотнъм в Лига Европа! "Лаута" да се готви за историческо шоу!
Обновена

Локо (Пд) срещу Тотнъм в Лига Европа! "Лаута" да се готви за историческо шоу!

В първия кръг пловдивчани преодоляха съпротивата на черногорския Искра (Даниловград)

"Много съм щастлив след жребия, защото момчетата заслужават този голям мач. Това е уникално нещо не само за нас, а за Пловдив и България. Можем само да спечелим от този мач и да събираме опит.

Защо да не поднесем изненада и да се представим по добър начин?. Нямам думи за Тотнъм и не мога да се сетя за достатъчно суперлативи, с които да опиша този отбор.

През цялото време имах предчувствие, че ще играем с Тотнъм. Преди всичко трябва да внимаваш, когато си пожелаваш нещо. Много се радвам, че ни се падна толкова силен отбор.

Феновете на Локо (Пд): Ще играем с Тотнъм! Това е невероятно!

Феновете на Локо (Пд): Ще играем с Тотнъм! Това е невероятно!

Именно това отреди тегленият по-рано днес жребий в Нион

Имам надежди, че мерките срещу COVID-19 ще бъдат премахнати. Според мен те не са нужни. По някакъв начин трябва да се позволи на феновете поне наполовина да влязат и да се насладят на мача. Нашите феновете ще направят нещо уникално преди или след мача, сигурен съм.

Англичани вече веднъж трепериха от феновете на Локо (Пд)

Англичани вече веднъж трепериха от феновете на Локо (Пд)

Локомотив (Пловдив) приема Тотнъм на "Лаута"

Жозе Моуриньо ми беше идол. Исках да стана треньор като него. Стилът му беше да не признава по-добри от него. Показваше голяма арогантност, когато излезе на терена. Това го предава и на своя отбор. Преди много години приятели се шегуваха с мен, че си приличаме по стил. Жозе е много силен треньор, направи много хубави неща, спечели толкова много. Ще се радвам, че ще бъда рамо до рамо с него на тъчлинията", каза Акрапович пред Sportal.bg.

Снимка 470620

Източник: GettyImages