Старши-треньорът на Локомотив (Горна Оряховица) Георги Иванов-Геша остана много доволен от представянето на своя тим при нулевото равенство с Хебър:

Локомотив (ГО) и Хебър откриха кръг №11 във Втора лига с нулево равенство

Локомотив (ГО) и Хебър откриха кръг №11 във Втора лига с нулево равенство

Гостите търсеха повече победата, домакините отговориха с добра организация в защита

"Доволен съм от старанието на футболистите ни. Започнахме първите 15 минути много плахо и дадохме сериозно инициативата на гостите. После намерихме себе си и второто полувреме имахме шансове, миришеше на гол за нашия отбор, но към края, когато трябваше да търсим гола, късата ни резервна скамейка оказа влияние. Останахме без свежест, но не мога да не съм доволен, каквото можаха, дадоха.

Когато футболистите са направили каквото трябва и са се раздали на макс, това съжаление преминава в удовлетворение. С такива игри отборът ще израства и когато играем добре, ще стигнем до успеха. Играта ме удовлетворява, съжалявам само за късата резервна скамейка.

Изиграхме сериозни контроли. Днес не си спомням някакво сериозно положение пред нашата врата. Отборът бе перфектен в защита, малко повече желание пред гола ни трябва. Мисля, че нашият отбор е един от най-младите. По-опитните футболисти се опитват да помагат на момчетата. Все още изграждаме един отбор. По време на паузата се поопознахме добре и климатът в съблекалнята става все по-добър и по-добър", сподели Геша.