Съставът на Манчестър Юнайтед представлява добър микс от гледна точка на възрастта. Това каза мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп. Ето какво добави той:

"Имат сериозен офанзивен потенциал. Рашфорд е млад и опитен, Грийнууд е изключителен, един от най-добрите от своето поколение. Те ще завършат на второ място, така че сезонът е добър за тях.

Знаех, че Солскяер трябва да да направим промени за мача с Лестър. Казах вече 500 пъти, че протестите в Манчестър, които доведоха до ситуацията да играят в неделя, вторник и четвъртък, са престъпление. Солскяер и играчите нямат вина. Дали бих направил същото? Да.

Нашият план си остава да спечелим всички мачове до края. Това няма да се промени. Дали ще поемем повече рискове, ако мачът върви при равен резултат? Възможно е, но сега не го планираме. Ако влезеш в мача, мислейки единствено за атаката, ще загубиш още преди първия сигнал. Ние не обвиняваме никой друг, освен себе си. Сега имаме нужда от помощта на други тимове, за да се класираме за Шампионската лига", добави Клоп на днешната си пресконференция.

Юрген Клоп: Поздравления за Сити! Писах снощи на Пеп

Юрген Клоп: Поздравления за Сити! Писах снощи на Пеп

"Те имат брилянтен състав и най-добрия мениджър в света"