Ливърпул ще се опита да привлече нови попълнения през летния трансферен прозорец, но клубът от Висшата лига няма да бъде въвлечен в наддаване за надценени играчи, каза мениджърът на тима Юрген Клоп.

Клоп често говори за необходимостта от реконструкция на клубния стадион Анфийлд, но американският собственик на клуба Джон Хенри през март каза, че Ливърпул няма да попадне в капана на излишните харчове в преследване на успеха.

Ливърпул проявяваше интерес към английския национал Джуд Белингам, който беше главната трансферна цел на клуба, но впоследствие се отказа заради високата цена на играча.

Запитан какъв би бил подходът на Ливърпул, ако клубовете изискват завишени трансферни суми за целите на клуба, Клоп каза пред репортери: "Няма да купим такъв играч. Ще привлечем нови попълнения. Почти съм сигурен, че ще привлечем играчите, които искаме, и тези, които ще ни помогнат. Уверен съм в това", каза германският треньор.

"Няма да купуваме на завишени цени. Ако не успеем да привлечем трансферните цели, ще се насочим към други опции", каза още Клоп.

Джеймс Милнър става "чайка"

Джеймс Милнър става "чайка"

Това съобщи журналистът Фабрицио Романо