Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп разкри, че Харви Елиът, Тиаго Алкантара, Наби Кейта и Дивок Ориги вече тренират наравно със своите съотборници. Специалистът смята, че някои от тях може да вземат участие в неделната среща от четвъртия кръг на ФА Къп с Кардиф.

"Много съм впечатлен от възстановяването на Харви. Той правеше всичко, което му кажем. В добро състояние е. Трябва да видим дали ще е добре за него да започне, или да влезе като резерва, но със сигурност ще бъде в групата за мача с Кардиф.

Тиаго тренираше наравно с останалите, но за жалост получи малка инфекция в гърдите, така че отново трябваше да се оттегли за малко. Очаквам днес да тренира с отбора. Ще видим дали ще можем да го използваме в неделя. Наби е добре. Дивок вчера тренира за първи път от доста време.

Страхотно постижение за Салах и Мане, който стигнаха до финала. Наби също игра на изключително ниво в турнира, така че Купата на Африка бе доста успешно състезание за нашите момчета. Дали Салах и Мане ще бъдат готови за мача с Лестър в четвъртък?

Мисля, че ще бъдат на разположение, но ще видим. Най-късно във вторник или сряда победителят ще се завърне. Другият ще го направи малко по-рано. Трябва да говоря с тях. Те са в ритъм, защото изиграха няколко мача.

Луис Диас ще има нужда от време за адаптация. Това не означава, че говоря за четири или пет месеца. Все още не съм го видял по време на тренировки, така че трябва да почакаме малко. Много съм доволен от този трансфер. Харесваме почти всичко в него.

Следя го от известно време. Той е изключителен играч, който има бързина и характер. Може би малко закъсняхме, но аз съм наистина щастлив, че успяхме да го вземем сега. ФА Къп е огромен турнир. Не бяхме много успешни в него, откакто аз съм тук, но сега имаме големи амбиции", каза Клоп.

Само 2180 билета се полагат на феновете на Ливърпул за мача с Интер

Само 2180 билета се полагат на феновете на Ливърпул за мача с Интер

Двата отбора ще се изправят един срещу друг на 16 февруари