Старши-треньорът на Македония (Гьорче Петров) - Мухарем Байрами, говори пред медиите преди домакинството на ЦСКА в Лигата на конференциите.

Той призна, че е анализирал добре "червените" и оставя ролята в ролята на фаворит да бъде българския тим.

"Знаем, че играем срещу гранд, познаваме много добре ЦСКА и знам, че ни очаква труден мач. Оставяме ролята на фаворит на ЦСКА, напрежението е върху тях и мога да кажа, че ги анализирахме много добре. Знаем за техните добри страни, но разбира се, те имат и слабости и ние ще се опитаме да ги затворим, използвайки тази тяхна слабост, която видяхме, за да ги накажем. Убеден съм и вярвам, че ще изиграем страхотен мач, защото сме се готвили за този двубой 40 дни и сме максимално готови. ЦСКА е фаворит, но днес виждаме, че има доста изненади, така че защо и ние да не направим изненада?

ЦСКА има нов треньор, може би първите два мача не са това, което той иска да бъдат, може да им трябва малко повече време, но се вижда, че са силен отбор, имат играчи и нормално ще трябва. Ние се интересуваме най-много от нашия отбор и ако играем така, както сме се разбрали, ще направим страхотен отбор и вярвам, че ще изиграем страхотен мач. Това е положителен резултат - победа без допуснат гол!", каза още Байрами.

Дарко Тасевски: ЦСКА е твърд фаворит срещу Македония ГП, условията за игра ще са ужасни

Дарко Тасевски: ЦСКА е твърд фаворит срещу Македония ГП, условията за игра ще са ужасни

"Спортът и политиката нямат нищо общо"