Бившият старши треньор на Левски Живко Миланов коментира актуални теми около отбора. Младият специалист си припомни за времето, в което е приел да поеме "сините" и не скри, че никой друг не се е съгласил да направи това. 

"Когато станах старши треньор на Левски, заварих отбор, който не беше Левски. След напускането на Славиша, напуснаха и 15-ина футболисти. Не знаехме дали ще започнем подготовка. И аз не знаех какво се случва на стадиона и какво ще се случва с кариерата ми, която беше в начален стадий. По това време никой нямаше амбиции за този пост. Когато започнеш с 5-6 месеца неплащане на заплати. Като добавим, че президентът идва и ти казва, че утре може да ни няма, да не ни дадат лиценз... Беше много тежка ситуация. Нямаше как да оставя отбора в този момент, някой трябваше да застане начело. Поех си негативите, не исках да ми започва така кариерата. Приемам го като урок. За друг клуб изобщо нямаше да го направя това", заяви Миланов в Актуално студио "Дерби".

Живко Миланов подаде ръка на малкия Роско, който се нуждае от помощ

Живко Миланов подаде ръка на малкия Роско, който се нуждае от помощ

Събират се пари за детето

"Важното е, че Левски се движи възходящо. Стоилов привлече нелоши футболисти, играят добре. Всеки мач, на който мога, присъства на "Герена". Не съм от тези, които чакат Левски да загуби и да започна да говоря глупости. Аз съм израснал в този отбор. За момента Стоилов взимам максимума от този отбор. Пожелавам успех за Купата. Дано най-накрая вземе трофей. Ако трябва да се правят по-големи планове, ще трябват още футболисти. Стоилов е доказал, че знае как да го направи", добави още Миланов.