Португалски десен защитник идва за подпис с Левски, твърди "Тема Спорт". Сините са постигнали договорка с бранителя и тези дни се очаква да бъде официално обявен трансфера. Той ще пристигне като свободен агент и няма да бъде плащана сума за него.

По този начин конкуренцията на десния фланг на защитата ще бъде засилена, тъй като до момента Станислав Генчев разполагаше с Патрик-Габриел Галчев и юношата Дейвид Михалев. Португалецът ще се превърне в третото ново попълнение след Майкон и договорения Алекс Колев.

Левски ще трябва да дели парите за Хосе Кордоба

Левски ще трябва да дели парите за Хосе Кордоба

"Сините" няма да приберат пълната сума от 3,5 млн. евро

Левски трябва да представи португалския защитник в началото на следващата седмица, но не е изключено това да се случи и още през уикенда. Детайлите по условията и договора му са напълно уточнени и той единствено трябва да сложи подписа си под контракта и да позира с фланелката на сините.

Желанието на Станислав Генчев е да бъде привлечен поне още един централен защитник след продажбата на Хосе Кордоба в Норич и раздялата с Хоакин Фернандес. Сините се оглеждат за бранител с ляв крак, какъвто сега липсва на "Герена". В сърцето на защитата може да бъде ползван и Цунами, но треньорът сподели, че по-скоро няма да прибегне до такъв ход.

Левски обяви първа контрола през лятото

Левски обяви първа контрола през лятото

Тя ще е на 22 юни

В миналото Левски имаше в редиците си трима португалски бекове, но те действаха по левия фланг - Нуно Пинто, Рикардо Нунеш и Афонсо Фигейредо.