За пета поредна година организацията от привърженици на Левски "Old capital boys" зарадваха хора, живеещи в материални затруднения, за предстоящите коледно-новогодишни празници.

Благотворителната инициатива "Синята Коледа" се превърна в традиционна, а надеждата на феновете на Левски е грижата за нуждаещите се да не е остава еднократно действие.

Снимка 510252

Източник: Топспорт

Тази година те раздададоха повече от един тон продукти. Над 80 семейства от района на Велико Търново получиха по три пликчета, които да помогнат за празничното настроение.

От организацията искат да изкажат огромни благодарности на всеки приятел и съмишленик, който се включи в дарителската кампания на "Синята Коледа", които за пореден път доказват, че Левски е нещо много повече от футболен клуб.

Ясно е колко пари ще влее новият генерален спонсор в Левски

Ясно е колко пари ще влее новият генерален спонсор в Левски

"Сините" със сериозна финансова инжекция

От фен клуба са се свързали с кметовете на 5 села около Велико Търново. Оттам са им посочили най-нуждаещите се възрастни хора, това са над 80 семейства.

Снимка 510250

Източник: Топспорт

"Възрастните хора ни посрещат с вълнение. Радостни са. Една жена дори ни сподели, че никога не е получавала подаръци. Радостно е, че можем да ги зарадваме за празниците. Благодарим за съдействието от страна на кметовете. Подбрали са най-нуждаещите се. За пореден път доказахме, че Левски е повече от клуб!", каза пред Топспорт председателят на фен клуба във Велико Търново Калин Станчев.