Обстановката в Левски е все по-напрегната. Старши треньорът Станимир Стоилов вече не се радва на безгранична подкрепа от страна на феновете, а някои от тях заеха страната на Наско Сираков в спора между тях.

Мнозина са тези, които не приеха оправданията на Мъри с лошите терени, заявяването за казването на истината за Левски, а след това отказването от пресконференцията, както и още много други.За година и половина начело на Левски, Станимир Стоилов направи доста противоречиви изказвания, някои от които все още будят сериозни въпроси.

ТОПСПОРТ избра за вас някои от тези изказвания:

Оправданията, оплакванията, терените:

"Днес е последният ден, в който ще се оправдавам. От утре ще търся само проблема в себе си". (2 септември 2021 година).

"Аз ще продължа да се оплаквам, ако футболът ни не се промени. Ако имаме стадиони и терени, аз съм за дори да играем на Коледа или Нова година. (20 януари 2023 година).

"За качество на играта няма да говоря, защото видяхте, че от заледени терени преминахме на разорани ниви. (19 февруари 2023 година).

"Не можем да измислим вече лесното оправдание с терените. Сега ще е много по-трудно да се получи. (27 февруари)

"Не очаквам никъде, освен в Разград и на "Герена", да има добри условия за игра. Това са двата клубни стадиона с отопление. (...) Ние разполагаме с един от най-добрите терени. На добри терени, на 200% ще играем по-добре". ( 7 февруари).

"Не съм доволен от тренировките тази седмица (б.а - на "Герена"), защото терените не са в нужното състояние. Подобряване на терените април месец ще повиши нивото. Сега е колкото да оттренираме, както се казва". (10 март).

Мъри запя старата песен: От лед отидохме на разорани ниви!

Мъри запя старата песен: От лед отидохме на разорани ниви!

"Има спад на мотивацията в нашия тим"

Желание за сгъстен цикъл, но отлагане на мачове:

"Аз харесвам сгъстен цикъл. Сряда -събота. Колкото повече мачове има, толкова по-добре. Не приемам оправдания от тима за умора". (22 октомври 2021 година).

"Ние сме си казали желанието за мача с Лудогорец (б.а - да се отложи). Ако трябва, ще отложим цялото първенство, само и само да стигнем групите" (10 август 2022 година).

Напускането му от българския футбол?

"Направих, каквото можах за Левски. Крайно време е да напусна българския футбол" (13 април 2022 година).

Станимир Стоилов: Напускам българския футбол!

Станимир Стоилов: Напускам българския футбол!

"Направих, каквото можах за Левски"

"Напускам българския футбол, но оставам в Левски, заради привържениците, които не изоставиха клуба. Затова аз няма да ги изоставя", (14 април 2022 година).

Станимир Стоилов: Напускам българския футбол, но оставам в Левски

Станимир Стоилов: Напускам българския футбол, но оставам в Левски

Заради привържениците, които не изоставиха клуба, споделя Мъри

Трансферите:

"На този етап, ако има предложение, което устройва клуба, всеки играч може да бъде продаден." (3 януари 2023 година).

"Току-що разговарях и със Сираков и г-н Борисов, собственик на основния спонсор, тука е и г-н Ивков и решението е категорично - Левски няма под никаква форма да си разпродава най-добрите играчи. Левски ще гради отбор и за тази, и за следващата година, който да бъде конкурентноспособен. Левски няма да продава казвам още един път. Сираков също е много изнервен от постоянните приказки за трансфери. Няма да продаваме играчи, ще градим отбор, който да бъде хегемон следващата година", обясни Стоилов. (18 януари 2023 година).

Изходящите трансфери в Левски може и да продължат

Изходящите трансфери в Левски може и да продължат

Четирима чакат развитие по темата

"Имахме сериозни предложения за играчи, над 2,5 милиона евро.(...). Не мога да лъжа и никога не съм лъгал. Питайте Сираков какво е имал предвид". (10 март 2023 година).

Истината

"Ако не кажем цялата истина за състоянието на Левски, не очаквам нищо добро" (16 ноемрври 2022 година).

Край на мълчанието! Сираков казва истината за Левски

Край на мълчанието! Сираков казва истината за Левски

Това ще се случи в четвъртък

"Първо трябва да се каже цялата истина кой-какви дългове е направил през годините, за мен всичко останало е прибързано. Ако хора от клуба не го направят, аз ще го направя. В най-скоро време ще има такава среща. (27 февруари 2023 година).

Мъри: Левски е удавен, а не спасен, крием се и отлагаме истината...

Мъри: Левски е удавен, а не спасен, крием се и отлагаме истината...

"Трябва да се покаже кой какво е направил в този клуб и какво е станало през годините"

"Във вторник няма да присъствам на пресконференцията с Наско Сираков (б.а - за дълговете на Левски). (10 март 2023 година).