Бившият треньор на Левски - Вили Вуцов бе гост в предаването "Домът на футбола" по Диема, където анализира подготовката на "сините" и сподели очакванията си за представянето на тима през пролетния полусезон.

"От контролите няма ясна представа как ще изглежда Левски през пролетта. Ако някой е добил такава, то е близък роднина с баба Ванга. Левски игра със слаби отбори, дайте да си говорим истината. Говорих с доста хора и това мнение преобладава.

Левски отряза кандидатите за млад талант

Левски отряза кандидатите за млад талант

"Сините" отхвърлили предложения за Патрик-Габриел Галчев

Мисля, че в първенството Левски ще намира по-добър облик. Вярвам, че този треньор Стоянович е добър и тимът ще бъде по-подреден и по-организиран в атака и защита. Искам само да попитам - къде са младите? Кой юноша е изиграл три поредни мача като титуляр? При положение, че отвсякъде се парадира и се говори, че всички отбори от школата ни са първи в класиранията. След като са лидери, значи там са най-добрите играчи сред децата.

Мисля, че ЦСКА са много близо до Лудогорец. "Орлите" дадоха шанс да се говори, че не са в добро състояние, в последните есенни мачове определено не се представяше добре. Те се сърдят, като им го кажеш, но този път сами си го признаха".

Левски постави важно условие на шведите от Малмьо, ако искат Робърта в своите редици

Левски постави важно условие на шведите от Малмьо, ако искат Робърта в своите редици

"Сините" очакват оферта около 1 млн. евро до края на седмицата