Нападателят на Левски Рикардиньо ще настоява пред ръководството да бъде продаден през лятото. Една от причините за неговото решение е случилото се след края на мача с Черно море (1:3), когато феновете потърсиха обяснение от футболистите за загубата.

Един от нападаните бе именно 22-годишния таран. Критики отнесе и Цунами, като бе предотвратен опит да бъде съблечена фланелката му, което много е ядосало левия защитник. Разочарован от отношението на привържениците е бил и Патрик Мислович.

Ас на Левски не иска да преподписва, клубът го продава през лятото

Ас на Левски не иска да преподписва, клубът го продава през лятото

За да не се стигне до казуса с Андриан Краев

Сините са решили да се разделят с Рикардиньо при добра оферта и да не го спират за трансфер в чужбина, както се случи през зимата. Нападателят бе искан в началото на годината от Виктория Пилзен, като този тим си остава основен фаворит за подписа му.

Чехите и сините обаче не можаха да се разберат за парите. Виктория даваше 600 000 евро, а Левски настоява за 1 милион евро, като столичани са били готови да си стиснат ръцете на 850 хиляди от европейската валута. В Белгия се появиха информации, че и Стандард Лиеж следи ситуацията с централния нападател. Последният тим желаеше и Велтон, но тогава пожеланата сума от Левски отказа клуба, твърди "Тема Спорт".