Тежки решения ще трябва да вземе днес управата на Левски. Надзорният съвет на "сините" се събира за съвместно заседание с управителния. То трябваше да се състои по-рано, но бе отложено заради преговорите, които водеше Наско Сираков с Джоузеф Диксън. Те не доведоха до нищо и на "Герена" отново са в стартова ситуация, в каквато бяха по това време и през миналото лято, пише "Мач Телеграф".

Здравко Димитров ще бъде готов за последната контрола на Левски

Здравко Димитров ще бъде готов за последната контрола на Левски

"Сините" се изправят срещу Етър в събота

Сираков ще трябва да даде отчет за свършената до момента работа пред колегите си и да се търсят решения за бъдещето. Освен това трябва да бъде определена и дата за Общото събрание, за каквото настояват феновете. И то уж бе планирано за юли, но май ще се мине на вариант през август.

Запознати твърдят също, че в момента Наско Сираков е хвърлил сили да препитва родните компании дали биха проявили интерес към евентуална финансова помощ към отбора. Макар и не с толкова сериозни суми. Целта обаче е да се набави бюджет по пример на западните клубове. Там разчитат не само на основните благодетели, но и на стотици други.

Източници на "Мач Телеграф" разкриха, че на този етап Сираков не е използвал изцяло капацитета на УС, след като предпочитал да води повечето разговори сам и далеч от колегите си. Освен това той разкри, че предстоят промени във втората по сила структура в клуба, които ще бъдат предложени на Общото събрание.

Живко Миланов отново настоява за привличането на двама централни защитници

Живко Миланов отново настоява за привличането на двама централни защитници

А сезонът стартира съвсем скоро...

На този етап на "Герена" разчитат най-вече на новата договорка с "Палмс Бет", която предстои да бъде финализирана.