Нидерландският защитник на Левски Келиан Ван дер Каап стартира като титуляр в домакинството на ПАОК от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Той единствен от петимата в лазарета на "Герена" бе вдигнат за срещата, пише "Тема спорт".

Илиян Стефанов няма да бъде готов скоро за игра

Илиян Стефанов няма да бъде готов скоро за игра

Заради контузията си

Във вторник 23-годишният футболист получи травма в глезена по време на тренировка. От медицинския щаб на сините веднага оценили сериозността на травмата и веднага го закарали за изследвания в Пловдив. Именно в местна клиника той е бил подложен моментално на форсирана терапия, която в крайна сметка е дала резултат.

Вчера сутринта Ван дер Каап премина фитнес тест, а след него от лекарския екип му дадоха разрешение да започне срещата.

Не така обаче стояха нещата с Андриан Краев. Халфът отпадна от групата заради контузия в кръста. В нея място не намериха още Илиян Стефанов, Цунами и Ивелин Попов. Това бе и причината Станимир Стоилов да разполага едва със 17 футболисти за двубоя срещу солунския съперник.

При това сред тях бяха двамата вратари Пламен Андреев (17 г.) и Йоан Загоров (16 г.). От резервите най-възрастен бе нидерландският халф Нейтън Олдър (20 г.). Той бе и единственият на пейката, който не е юноша на тима. Останалите бяха Антоан Стоянов (17 г.), Асен Митков (17 г.) и Марин Петков (18 г.).