Валери Божинов даде интервю за gong.bg. Той говори за Левски и своето бъдеще. Божинов изрази възхищението си от клуба и допълни, че под ръководството на Хубчев "сините" са напълно преобразени.

"От няколко седмици тренирам пълноценно с Враца, ще започна обаче да играя, когато съм напълно готов, защото не трябва да се излага. Моята основна цел е да се подготвя добре и да се чувствам готов физически. Още не съм взел категорично становище къде ще избера да играя. Споделил съм го с хората от Враца, че желанието ми е да отида в чужбина. Може в това отношение да има изненади.

Христо Златински: Основната причина да избера Ботев? Валери Божинов

Христо Златински: Основната причина да избера Ботев? Валери Божинов

"Сашо Ангелов много ни тормози на тренировките"

На този етап обаче най-важното е да съм здрав. Сигурен съм, че Ботев (Враца) ще върви напред, това е качествен отбор. Просто трябва футболистите да са като едно цяло, да си помагат на терена. Баща ми е треньор, който държи много на дисциплината и физическата подготовка.

Няколко пъти гледах Левски по телевизията, но за първи път го направих на живо, откакто не съм на Герена, срещу Ботев. Честно казано съм впечатлен от начина по който играе Левски. Струва ми се, че отборът е напълно преобразен при Хубчев. Като гледах как тичат можеше да изиграят два мача един след друг.

Част от футболистите също са преобразен, най-вече в лицето на Живко Миланов, Иван Горанов и Давиде Мариани. Жалко, че Левски се раздели с толкова добър играч като Мариани", отбеляза Божигол.

Валери Божинов на "Герена", ще стиска палци за Левски срещу Ботев (Пд)

Валери Божинов на "Герена", ще стиска палци за Левски срещу Ботев (Пд)

Нападателят е в син "екип"