Новото попълнение на Левски Валери Божинов коментира преминаването си на "Герена". Нападателят подписа с клуба за година и половина.

"Година и половина договор. Доволен и щастлив съм. Надявам се всички играчи да свършим работа. На Левски не се отказва. С господин Колев бързо се разбрахме, доста спекулации имаше по темата. Това вече е минало. За нас е важно настоящето и какво ще става оттук насетне. Какво е било и какви оферти е имало, не е важно. Важно е, че съм тук и отново ще нося синята фланелка и ще играя за любимия си отбор.

Може би онези два гола точно срещу Левски ме върнаха на "Герена" дойдох, показах хората видяха, че съм жив и има още какво да дам на българския футбол и на Левски", каза Божинов.

Официално: Валери Божинов подписа с Левски!
Обновена

Официално: Валери Божинов подписа с Левски!

Споразумението между футболиста и клуба е за срок от година и половина

"Надявам се да е позитивен престоят ми за мен, за всички, за феновете и клуба. Нови хора, с желание и амбиция да подобрим клуба. Дано успеем заедно. Целта в Левски е една. Успехи и победи и ние да оставим сърцето и душата си. Може да загубиш, но когато се раздадеш и синята фланелка е мокра, никой не може да ти каже нищо.

Искам да благодаря на баща ми Сашо Ангелов, че повярвам в мен и ми даде шанс да се върна и да покажа че съм жив, на хора и кмета на Враца Калин Каменов, на съотборниците ми, това, което го направихме не искам да се разруши. Казах на момчетата да продължат и да следват примера ми. Надявам се отборът да запази място при майсторите. Надявам се тимът да остане в Първа лига. Подготовката бе тежка, за първи път работя с баща ми, това бе наистина една от най-тежките ми подготовки. Надявам се това да ми даде сила и увереност за новото предизвикателство в Левски", каза още нападателят.

Павел Колев: С Божинов се разбрахме за 45 секунди, адаптирах се в Левски за 15 минути

Колев: С Божинов се разбрахме за 45 секунди, адаптирах се в Левски за 15 минути

"Без коментар по темата със собствениците"