Треньорът на Левски - Станимир Стоилов, изготвя списък с футболисти, които да бъдат подробно наблюдавани в следващите месеци.

Идеята на треньора е, ако някой от отсетите направи добро впечатление, то евентуално да бъде привлечен през следващото лято или зима, когато ще е свободен агент, пише "Тема спорт". Причината е, че в момента клубът все още не е финансово стабилизиран и не може да си позволи да хвърля големи суми за привличането на нови.

Мъри призова Левски да подкрепи Борислав Михайлов

Мъри призова Левски да подкрепи Борислав Михайлов

Знаел как да се справи с проблемите

С идването си на "Георги Аспарухов" Стоилов привлече трима футболисти. Това са централният защитник Хосе Кордоба, който дойде под наем от Етър, халфът Димитър Костадинов, привлечен от друг втородивизионен тим - Септември София, както и свободният агент Драган Михайлович. Последният игра в Левски и през пролетта. На 30-годишният швейцарец с босненски корени се разчиташе веднага да запуши дупка в състава - тази вдясно на отбраната. Трансферите на Кордоба и Костадинов пък са в графата "инвестиция в млади играчи". Тоест, идеята е те да бъдат развити и след време с евентуален трансфер да вкарат пари в клубната каса.

Целта пред Стоилов е основно да взима футболисти до 23 години, които след това да станат конвертируеми. На "Герена" държат под око доста такива играчи от efbet и Втора лига.

Левски  няма осигурен бюджет за селекция

Левски няма осигурен бюджет за селекция

Мъри все още няма яснота дали клубът ще може да си позволи трансферна сума за набелязан футболист