Утре трябва да има развитие по лятната селекция на столичния гранд Левски, пише "Тема Спорт". В клуба се очаква да пристигнат няколко нови играчи. Това ще се случи, ако днес "сините" започна да покриват задълженията си.

Погасяването на сумите ще е положителен знак и за новите попълнения, които с по-голяма охота ще се съгласят да се присъединят към столичния тим.

На "Герена" вече имат принципна договорка с 29-годишния централен защитник Живко Атанасов, който за последно бе част от третодивизионния италиански Катандзаро. Напредък има и при разговорите с близнаците Борислав и Радослав Цоневи. 25-годишните халфове са силно желани от треньора Георги Тодоров. В плановете на наставника са още бранителят Мартин Кавдански и нападателите Стивън Петков и Валери Домовчийски.

През седмицата се очаква да има и нови напуснали. Един от тях ще бъде капитанът Иван Горанов, който е спряган за трансфер в Белгия. Чакат се сделки и за нападателя Найджъл Робърта, както и за крилата Станислав Иванов и Паулиньо. Ситуацията около Стаси се следи внимателно от шампиона Лудогорец.

Левски връща Николай Кръстев

Левски връща Николай Кръстев

Стражът ще бъде резерва на Николай Михайлов