Станимир Стоилов може да напусне Левски за втори път в кариерата си. Сега обаче това ще стане по негово желание, пише "Мач Телеграф". Треньорът бил категоричен, че няма да остане на "Герена", ако изпълнителният директор Иво Ивков изхвърчи от управата на клуба.

Самият Ивков преди няколко дни обяви, че усеща, че дните му в Левски са преброени, тъй като има сериозни различия с Наско Сираков.

Твърди се, че Стоилов е бил готов на решителна крачка преди поредната размяна на удари между Ивков и Сираков. И още преди мача с Ботев (Враца) е заявил, че повече не издържа и нищо не го спира да си тръгне.

Жоро Игнатов "пристигна" при Мъри и Наско

Жоро Игнатов "пристигна" при Мъри и Наско

Майтапят се със ситуацията в Левски

Феновете обаче са успели да го разубедят, че не бива да предприема подобен ход, който в момента може да се окаже пагубен за отбора. Не се знае дали Мъри няма да промени мнението си след мача в Кърджали и да реши, че Сираков ще има достатъчно време по време на паузата на шампионата, за да мисли върху вариантите за нов треньор.

На "Герена" не били очаровани от възможността Левски да бъде оставен да се оправя без Станимир Стоилов. В настоящия момент трудно някой друг треньор ще успее да влезе в обувките му. Особено, когато зад Стоилов стоят почти всички фенове. Мъри успя да ги обедини след завръщането си и сложи край на раздорите.

За възможността Станимир Стоилов да се раздели със "сините" загатна и една от фракциите на Левски - QVDP.

"Двамата човека, свършили огромно като количество и качество работа, вместо да получат признание и благодарност за труда си, са на път да напуснат клуба. Преди да се обединим, трябва да се разделим, за да видим кой кой е. Кой кой вече се вижда и с просто око. По делата се познават хората, не по думите!", пишат привържениците.

Първата световна война в Левски

Първата световна война в Левски

Големи мъже стават за срам