Наставникът на Левски - Елин Топузаков заяви след поражението с 2:3 в Разград, че "сините" не са отстъпвали по нищо на Лудогорец.

"Доста доволен съм от това, което показахме на терена. Не отстъпвахме по нищо в игрови аспект от Лудогорец. Всичко, което беше като замисъл, и да бъде елемент като изненада за Лудогоец, мисля, че момчетата се представиха по най-добрия начин. Бъдещето е пред младите и те го показаха.

Сираков, Топчо, не ви ли е срам?!

Сираков, Топчо, не ви ли е срам?!

Да бяхте пуснали "златните момичета" на Илиана Раева...

В началото играхме с трима централни защитници, на полувремето направихме смяна и заиграхме с четирима. Мисля, че се представихме добре и в доста голяма част от времето бяхме равни на Лудогорец. В началните минути на второто полувреме имахме и надмощие, когато вкарахме и гол.

Сонко Сундберг имаше мускулен проблем през седмицата. Нормално беше да не рискуваме. Рикардиньо имаше проблем отзад в бедрото и в последния момент останахме без него за гостуването в Разград, Надявам се да бъде готов за следващия мач.

За мен няма резерви, разчитам на всички от тях. Всеки един от тях защити името си. Мога да разчитам на всеки един, който е в съблекалнята на Левски. В игрови план съм доволен от всички. Това, което искахме като стил на игра, нямаше никакво притеснение, дори и от младите ни играчи.

Всеки един мач е супер важен за Левски. Въпросът е кой е в най-добро състояние и в най-добра форма. Ние изглеждахме доста опасно и срещу Лудогорец. С представянето на терена днес и с головете, които вкарахме на Лудогорец няма никакво съмнение. Левски винаги играе за себе си".

Лудогорец - Левски 3:2 в мач от efbet Лига

Лудогорец измести ЦСКА от върха след драма срещу странен Левски

"Орлите" вече са на победа дистанция от нова титла