Капитанът на Левски Елин Топузаков пише книга за футболната си кариера. В сряда часове преди мача за купата на България Нафтекс - Левски (2:3) Топчо почерпи за навършването на точно 11 години от първата му тренировка на "Герена".

Осъществяването на идеята за идването на автобиографична книга е още в начален етап, но Топузаков твърдо е решил тя да се появи на пазара в средата на следващата година. Естествено основен дял в нея ще заемат 11-те му години като професионален футболист на Левски.

Топчо, който е от футболна фамилия, пристигна на "Герена" като 18-годишен юноша от Димитровград. В родния си тим Топузаков играеше като център нападател. За да успее да се утвърди в титулярния състав на Левски обаче, освен качествата и упорството си, които са характерни за него, Елин трябваше да направи и компромиса да заиграе като защитник. Като такъв той стана капитан на Левски и достигна и до националния отбор, от който е част и в момента.

Предишния сезон Топузаков на два пъти отказа много изгодна за него във финансов аспект оферта от руския Луч-Енергия и предпочете да остане в Левски. С този си жест на клубна вярност Топчо спечели още повече симпатиите на "сините" фенове. Не е изключено обаче
през тази зима капитанът да премине в чуждестранен тим.