Капитанът на Левски Николай Михайлов продължава да не тренира с отбора и е под сериозна въпросителна за домакинството на Локомотив София в събота. Двубоят на 19 март е от 17:30 часа и ще бъде предаван пряко по Диема Спорт. Вратарят не проведе нито едно занимание през седмицата, след като получи контузия в левия глезен по време на мача с Лудогорец (1:2) и бе заменен от Пламен Андреев.

Вчера Михайлов бе на "Герена", но не излезе със своите съотборници на тренировъчното игрище, а проведе рехабилитация, пише "Тема спорт". В момента на разположение на Станимир Стоилов са трима вратари от школата - Пламен Андреев, Йоан Загоров и Атанас Кехайов, които проведоха интензивна тренировка с треньора на вратарите Георги Стоянов.

Нови проблеми в "синьо": Петър Хубчев прекрати споразумение с Левски!

Нови проблеми в "синьо": Петър Хубчев прекрати споразумение с Левски!

Заради изказването на Ивков

Друг отсъстващ бе Здравко Димитров, който лекува вирусно заболяване. Крилото пътува със сините за гостуването на Лудогорец, но отпадна в последния момент от групата за двубоя.

Сините проведоха вчера тренировка, която продължи по-дълго от обичайното, а след нейния край Станимир Стоилов остана да работи с Филип Кръстев, Цунами и Уелтън, които пристигнаха на "Герена" през зимата.